logo-web
  • 2Watch BV voor al uw beveiligingszaken
  • 2Watch BV uw partner in Beveiliging
  • architecture buildings city 3198x800
  • architecture bay bridge 2205x800

Home

Welkom bij 2Watch BV

Specialisten in beveiligen en bewaken 

 2Watch BV is de partner als het gaat om op maat gemaakte oplossingen op het gebied van beveiliging en bewaking. Uw gehele beveiliging van uw organisatie kunt u onderbrengen bij 2Watch BV. Eén die kennis en ervaring heeft om alle vraagstukken op beveiligingsgebied op zich te nemen. Hierbij geldt dat de beveiliging en bewaking die u wenst, volledig aansluit op uw organisatie. 

 


Mobiele Surveillance          Opening- & Sluitronde         Security Management

      Alarmopvolging                Objectbewaking                  Bouwplaatsbeveiliging


 

2Watch BV verleent een diversiteit aan beveiligingsdiensten in de particuliere en zakelijke beveiligingsbranche zoals in de vorm van Mobiele Surveillance, Objectbeveiliging, Bouwplaatsbeveiliging maar ook Beveiligingsadvies, Bouwbewaking, Aansluitingen meldkamer en Beveiligingsinstallaties. Met deze totale kennis en ervaring in huis weten wij iedere opdracht tot een succes te brengen. Met 2Watch BV als partner kiest u voor zekerheid! 

Het is toch ideaal om één oplossing te hebben voor al uw veiligheid en beveiliging?

 Wij werken graag met u samen en denken met u mee om tot een totaaloplossing te komen die past binnen uw organisatie. Hierin proberen wij vanuit ons vakgebied en deskundigheid eerlijk en betrouwbaar te communiceren. Zodat u met een goed gevoel en gerust hart de regie uit handen kan nemen.

Met 2Watch BV heeft u korte commnicatielijnen en fungeert men als één aanspreekpunt voor al uw beveiliging. Dit scheelt u onnodig veel werk, levert u meer tijd op en is daarnaast ook nog eens kostenbesparend. 2Watch adviseert, onderhoud en beheert deze processen voor u en zorgt ervoor dat er op een eenduidige wijze aan u wordt gerapporteerd en gefactureerd.

Meer weten? 

Security Management van 2Watch BV!

Eén contactpersoon met een klantgerichte en dienstverlenende instelling om alles voor u te regelen. 

Contact