logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

branches-dtl-banner

Alarmopvolging

Waarom je kiest voor alarmopvolging

Heb jij 24-uurs bewaking of beveiliging nodig? Calamiteiten laten zich nu eenmaal slecht voorspellen. En wateroverlast, brand, storm, inbraak, milieu-incidenten en andere noodsituaties kunnen altijd toeslaan. Met 2Watch BV ben je verzekerd van een adequate opvolging van je alarm. Daarnaast kun je ons te allen tijde inschakelen bij calamiteiten. 2Watch BV levert bewaking en diensten bij overheidsinstellingen, bedrijven en particulieren.

Alarmopvolging van 2Watch BV

Voor jouw veiligheid is een adequate opvolging bij incidenten of calamiteiten essentieel! Met 2Watch BV kun jij daar 100% van op aan! Als mobiele surveillance zorgen we voor afsluiting, inschakeling van alarmsystemen en veilige achterlating van panden door het uitvoeren van brand- en sluitronden. Onze opening- en sluitronden, visitatie, alarmopvolging of gewone surveillance voeren we uit per auto in heel Noord Brabant. Eén contactpersoon met een klantgerichte en dienstverlenende instelling voor jouw beveiliging en bewaking.

Zo gaan wij te werk

Reken op de alarmopvolging van 2Watch BV voor snelle, noodzakelijke maatregelen bij calamiteiten zoals brand, criminaliteit, (be)dreiging of uitval van brandmeld- of alarmsysteem. Bovendien verzorgt 2Watch BV ook altijd een zorgvuldige rapportage en deskundige nazorg van een calamiteit.

Waarom 2Watch BV?

  • 100% eerlijk, transparant en betrouwbaar advies
  • Deskundige en gecertificeerde beveiligingsexperts
  • Antwoord op al jouw beveiligingsvraagstukken
  • Maatwerk veiligheidsoplossingen voor jouw situatie
  • Snelle dienstverlening & samenwerkingen met alle meldkamers
  • Persoonlijke aandacht voor jouw goede en veilige gevoel

Neem contact met ons op

Dit zeggen onze klanten

De logistiek is constant in beweging. Wij als logistiek dienstverlener zijn flexibel naar onze klanten toe en verwachten dit ook van onze partners. 2watch beveiliging is zo'n partner. Al jaren ontzorgen ze ons van alle beveiligings gerelateerde zaken. Of het nu gaat om een tijdelijke installatie vanwege een gehuurde locatie of om alarmopvolging. Voor alles hebben ze een passende oplossing. Het persoonlijk contact maakt de samenwerking compleet. Een veilig gevoel dus.

main_website_logo_1516970292

Trexico

nxt.svg
back.svg

Meer producten van 2Watch BV

whatsappbtn