logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

branches-listview-banner

Branches

Onze branches

Of je nu met vakantie gaat of gewoon de lichten uitdoet na een lange dag werken, het liefst wil je je huis en je bedrijf met een gerust hart achterlaten en zonder zorgen gaan slapen. Een professioneel alarmsysteem van 2Watch BV biedt deze gemoedsrust en beschermt zowel je bezittingen en medewerkers als - en vooral - jou en je familie.

VvE

Woon jij in een appartementengebouw en ben je met andere eigenaren verplicht lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE)? Dan zijn jullie vaak samen verantwoordelijk voor het onderhoud en de veiligheid van het gebouw.

Lees meer
listview1

MKB

Als je een bedrijf hebt, wil je dat natuurlijk zo goed mogelijk beschermen tegen diefstal, brand of vernieling nietwaar? Niets mag jouw dienstverlening in de weg staan en calamiteiten kunnen daar helaas juist van grote invloed op zijn.

Lees meer
listview2

Onderwijs

Onze kinderen zijn onze toekomst, dus daar wil je zuinig op zijn! Met het oog op die toekomst, moeten ze zich in alle rust kunnen ontwikkelen tot volwassenen.

Lees meer
listview4

Particulier

Je eigen huis, jouw plek onder de zon. Daar wil je je veilig voelen als je thuis bent of het met een gerust hart achterlaten als je op pad gaat. Een professioneel beveiligingssysteem waar je van op aan kunt helpt jou dat goede gevoel te krijgen.

Lees meer
listview3
whatsappbtn