logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

branches-dtl-banner

VvE

Beveiligingsbedrijf voor appartementencomplexen

Woon jij in een appartementengebouw en ben je met andere eigenaren verplicht lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE)? Dan zijn jullie vaak samen verantwoordelijk voor het onderhoud en de veiligheid van het gebouw. Daarbij is een goede beveiliging van onschatbare waarde. Want hoe minder er gestolen en beschadigd wordt, hoe minder de kosten zullen zijn die jullie moeten delen, nietwaar? Terwijl overlast door hangjongeren, maar ook diefstal en beschadigingen juist hier vaak een probleem vormen en het bewijzen van schuldenlast ook nog eens moeilijk is.

Oplossingen van 2Watch BV voor appartementencomplexen

2Watch BV heeft tal van doeltreffende oplossingen om jullie wooncomplex zo optimaal mogelijk te beveiligen. Wij leveren complete beveiligingssystemen, waaronder alarmsystemen, camerasystemen, intercomsystemen, mobiele paniekknoppen, toegangscontrole en brandbeveiliging. Ook kunnen wij noodverlichting installeren en onderhouden in bijvoorbeeld trappenhuizen en eventuele parkeergarages. Maar onze service gaat verder dan alleen installatie en onderhoud. Zo werken we samen met alle meldkamers, de mogelijkheid tot alarmopvolging en het veiligstellen en overdragen van camerabeelden aan politie of verzekering, indien nodig. Met 2Watch BV heeft je VvE één betrouwbaar aanspreekpunt en dat is wel zo’n veilig gevoel.

Waarom 2Watch BV?

  • 100% eerlijk, transparant en betrouwbaar advies
  • Deskundige en gecertificeerde beveiligingsexperts
  • Antwoord op al jouw beveiligingsvraagstukken
  • Maatwerk veiligheidsoplossingen voor jouw situatie
  • Snelle dienstverlening & samenwerkingen met alle meldkamers
  • Persoonlijke aandacht voor jouw goede en veilige gevoel

Neem contact met ons op

Dit zeggen onze klanten

De logistiek is constant in beweging. Wij als logistiek dienstverlener zijn flexibel naar onze klanten toe en verwachten dit ook van onze partners. 2watch beveiliging is zo'n partner. Al jaren ontzorgen ze ons van alle beveiligings gerelateerde zaken. Of het nu gaat om een tijdelijke installatie vanwege een gehuurde locatie of om alarmopvolging. Voor alles hebben ze een passende oplossing. Het persoonlijk contact maakt de samenwerking compleet. Een veilig gevoel dus.

main_website_logo_1516970292

Trexico

nxt.svg
back.svg

Bekijk onze overige branches

5_other_image_15877228261580879531.jpg

VvE

6_other_image_1587722702119163062.jpg

MKB

8_other_image_1587722878469887858.jpg

Onderwijs

7_other_image_1587722747946942427.jpg

Particulier

nxt.svg
back.svg
whatsappbtn