logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

branches-dtl-banner

Alarmsystemen

Waarom je kiest voor alarmsystemen

Een alarmsysteem schrikt enorm af en waarschuwt je bij ongewenste en gevaarlijke situaties in en rondom je woning, bedrijfspand of terrein. Het zorgt voor 24/7 bescherming van je gezin, je bedrijf of bouwlocatie. Met de nieuwste technologieën ben je bovendien waar ook ter wereld direct verbonden met je alarmsysteem. En door een samenwerking met alle meldkamers worden meldingen direct opgevolgd.

Alarmsystemen van 2Watch BV

De beste manier ongewenste indringers af te schrikken is met een gecertificeerd alarmsysteem. Met advies, onderhoud en beheer door 2Watch BV heb jij de zekerheid van een alarmsysteem dat altijd werkt, precies past bij jouw situatie en eenvoudig te bedienen is met een app. En waarmee je overal vandaan kan zien wat er op je locatie gebeurt. Voor de adequate en essentiële opvolging bij incidenten of calamiteiten beschikt 2Watch BV bovendien over een samenwerking met alle meldkamers waardoor de alarmopvolging voor je geregeld kan worden. Zo heb jij met 2Watch BV één aanspreekpunt voor al je beveiliging.

Zo gaan wij te werk

Voordat we overgaan tot installatie van het alarmsysteem, inventariseren we eerst je locatie en maken een beveiligingsplan. Hierin komen bouwkundige, organisatorische en elektronische maatregelen die we nauwkeurig met je bespreken, evenals jouw specifieke wensen. Vervolgens installeren we de detectoren op strategische plaatsen en sluiten het alarmsysteem aan bij een meldkamer als dit gewenst is. Bovendien zorgen we voor het onderhoud, de jaarlijkse controle van je alarmsysteem en eventuele organisatorische wijzigingen indien gewenst. Zo weet je gegarandeerd dat je woning, bedrijf of terrein zo optimaal mogelijk en te allen tijde beveiligd is.

Waarom 2Watch BV?

  • 100% eerlijk, transparant en betrouwbaar advies
  • Deskundige en gecertificeerde beveiligingsexperts
  • Antwoord op al jouw beveiligingsvraagstukken
  • Maatwerk veiligheidsoplossingen voor jouw situatie
  • Snelle dienstverlening & samenwerkingen met alle meldkamers
  • Persoonlijke aandacht voor jouw goede en veilige gevoel

Neem contact met ons op

Dit zeggen onze klanten

De logistiek is constant in beweging. Wij als logistiek dienstverlener zijn flexibel naar onze klanten toe en verwachten dit ook van onze partners. 2watch beveiliging is zo'n partner. Al jaren ontzorgen ze ons van alle beveiligings gerelateerde zaken. Of het nu gaat om een tijdelijke installatie vanwege een gehuurde locatie of om alarmopvolging. Voor alles hebben ze een passende oplossing. Het persoonlijk contact maakt de samenwerking compleet. Een veilig gevoel dus.

main_website_logo_1516970292

Trexico

nxt.svg
back.svg

Meer producten van 2Watch BV

whatsappbtn