logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

branches-dtl-banner

Camera's

Waarom je kiest voor camera’s

Camera’s spelen een steeds prominentere rol in de beveiliging. Zeker bij de toegangscontrole via gezichtsherkenning. Het is een eenvoudige manier om precies te weten wat er in en rondom je woning, terrein of bedrijfspand gebeurt en ongewenste bezoekers buiten je deur te houden. En je kunt waar je ook ter wereld bent de beelden van je camera bekijken. Bovendien wordt het beeldmateriaal automatisch online bewaart en kan altijd worden ingezet om een dader op te sporen, zelfs als de bewakingscamera is beschadigd. Hét perfecte middel dus voor de veiligheid van jou, je gezin of je medewerkers.

Camera’s van 2Watch BV

Camerabeveiliging vereist vakkennis en vraagt de nodige voorbereiding. Het aanbod aan bewakingscamera’s is enorm breed en er zitten allerlei technieken achter. Bovendien luisteren de plek van de montage en hoe je hem installeert heel nauw. Daarvoor kun je bij 2Watch BV terecht. Wij houden onze kennis van de allernieuwste ontwikkelingen up-to-date. Zo ben jij verzekerd van 24/7 zekerheid dat eventuele indringers of vandalen goed op beeld staan. En daar gaat het om, nietwaar?

Zo gaan wij te werk

De veiligheidsadviseurs van 2Watch BV brengen eerst jouw situatie in kaart en geven persoonlijk advies. Vervolgens installeren ze de camera’s op strategische plekken. Via app op smartphone of tablet kun jij daarna overal ter wereld live meekijken of een opname maken. Hoe gemakkelijk is dat? Bovendien verzorgen we ook het onderhoud. Zodat de techniek precies doet wat jij ervan mag verwachten: zorgen preventie en een veilig gevoel.

Waarom 2Watch BV?

  • 100% eerlijk, transparant en betrouwbaar advies
  • Deskundige en gecertificeerde beveiligingsexperts
  • Antwoord op al jouw beveiligingsvraagstukken
  • Maatwerk veiligheidsoplossingen voor jouw situatie
  • Snelle dienstverlening & samenwerkingen met alle meldkamers
  • Persoonlijke aandacht voor jouw goede en veilige gevoel

Neem contact met ons op

Dit zeggen onze klanten

De logistiek is constant in beweging. Wij als logistiek dienstverlener zijn flexibel naar onze klanten toe en verwachten dit ook van onze partners. 2watch beveiliging is zo'n partner. Al jaren ontzorgen ze ons van alle beveiligings gerelateerde zaken. Of het nu gaat om een tijdelijke installatie vanwege een gehuurde locatie of om alarmopvolging. Voor alles hebben ze een passende oplossing. Het persoonlijk contact maakt de samenwerking compleet. Een veilig gevoel dus.

main_website_logo_1516970292

Trexico

nxt.svg
back.svg

Meer producten van 2Watch BV

whatsappbtn