logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

branches-dtl-banner

Tijdelijke beveiliging

Waarom je kiest voor tijdelijke beveiliging

De inzet van mobiele cameramasten en/of een tijdelijk alarmsysteem is de ideale manier om je terrein, leegstaand pand, bouwkeet of tijdelijke klaslokaalunits te bewaken. Hiermee ben je beveiligd tegen diefstal of schade door inbraak en vandalisme op je locatie, waarvan de kosten hoog kunnen oplopen. Of het biedt ondersteuning in het monitoren van je evenement. Waardoor je dit op eenvoudige wijze in goede banen kunt leiden én besparen op personeelskosten. De mobiele cameramasten en het tijdelijk alarmsysteem van 2Watch BV geven je bovendien de mogelijkheid om live mee te kijken via de app, de camera’s te besturen en opgenomen beeldmateriaal terug te kijken én de mogelijkheid van alarmopvolging en 24/7 aansluiting op een meldkamer. Dé volmaakte tijdelijke oplossing dus.

Tijdelijke beveiliging van 2Watch BV

Voor de perfecte tijdelijke beveiliging van je terrein moet je bij 2Watch BV zijn. Zo verhuren en installeren wij tijdelijke alarmsystemen, die als 100% volwaardige alarminstallaties fungeren. Mét aansluiting op een 24-uurs bemande meldkamer en alarmopvolging. Ook kun je bij ons terecht voor de verhuur en installatie van mobiele cameramasten. Die zijn snel en eenvoudig te plaatsen, hufterproof, geschikt voor elk terrein en ieder object en bestrijken samen een gebied van ongeveer 100 meter2. De mobiele detectiesystemen van 2Watch BV zijn slim en betrouwbaar, waarmee je snel ongewenste personen of voertuigen kunt signaleren, zowel onder werktijden als daarbuiten. De tijdelijke camerasystemen van 2Watch BV zijn geheel naar wens in te stellen en dus op vele mogelijkheden toepasbaar. Je kunt bij het beveiligingssysteem bovendien kiezen voor uitbreiding van alarmopvolging door 2Watch BV.

Zo gaan wij te werk

Elke mobiele cameramast van 2Watch BV is plug&play, dus gemakkelijk te plaatsen en bestrijkt ongeveer 2,5 m2. Bij elke mast leveren we 25 meter voedingskabel. Onderhoud en vervanging van accu’s is niet aan de orde. De cameramasten en/of de tijdelijke alarmsystemen kunnen zowel voor een korte als lange periode worden gehuurd. Bovendien heb je via pc, laptop of PDA 24/7 live view op je locatie. Zo zorgt het mobiele beveiligingssysteem van 2Watch BV voor optimale veiligheid.

Waarom 2Watch BV?

  • 100% eerlijk, transparant en betrouwbaar advies
  • Deskundige en gecertificeerde beveiligingsexperts
  • Antwoord op al jouw beveiligingsvraagstukken
  • Maatwerk veiligheidsoplossingen voor jouw situatie
  • Snelle dienstverlening & samenwerkingen met alle meldkamers
  • Persoonlijke aandacht voor jouw goede en veilige gevoel

Neem contact met ons op

Dit zeggen onze klanten

De logistiek is constant in beweging. Wij als logistiek dienstverlener zijn flexibel naar onze klanten toe en verwachten dit ook van onze partners. 2watch beveiliging is zo'n partner. Al jaren ontzorgen ze ons van alle beveiligings gerelateerde zaken. Of het nu gaat om een tijdelijke installatie vanwege een gehuurde locatie of om alarmopvolging. Voor alles hebben ze een passende oplossing. Het persoonlijk contact maakt de samenwerking compleet. Een veilig gevoel dus.

main_website_logo_1516970292

Trexico

nxt.svg
back.svg

Meer producten van 2Watch BV

whatsappbtn