logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

branches-dtl-banner

Regio’s

Ben je woonachtig of gevestigd in Tilburg of omgeving en op zoek naar slimme, professionele beveiligings- en bewakingsoplossingen voor jouw huis, bedrijf of bouwplaats? Dan wil je natuurlijk een bedrijf dat daarvoor alle deskundigheid in huis heeft en waar je 100% van op aan kunt. 2Watch BV is zo’n bedrijf! Met veiligheid in ons DNA.

2Watch BV is dé partner voor Tilburg en omgeving als het gaat om op maat gemaakte oplossingen op het gebied van beveiliging en bewaking voor de particuliere en zakelijke sector. De gehele beveiliging van je huis of organisatie kun je onderbrengen bij 2Watch BV. Eén aanspreekpunt met alle benodigde kennis en ervaring, dat elk vraagstuk op beveiligingsgebied graag op zich neemt.

Bij 2Watch BV kun je terecht voor advies, installatie en onderhoud van de beveiliging van woning of organisatie tegen inbraak, brand of andere calamiteiten. Wij zorgen onder meer voor noodverlichtingsinstallaties, blusmiddelen, alarmsystemen, camerabeveiliging, tijdelijke beveiliging, maar ook alarmopvolging. Bovendien hebben we samenwerkingen met alle meldkamers. Kortom, beveiliging en bewaking is waar wij in uitblinken.

Zo gaan wij te werk

  • 100% eerlijk, transparant en betrouwbaar advies
  • Deskundige en gecertificeerde beveiligingsexperts
  • Antwoord op al jouw beveiligingsvraagstukken
  • Maatwerk veiligheidsoplossingen voor jouw situatie
  • Snelle dienstverlening & samenwerkingen met alle meldkamers
  • Persoonlijke aandacht voor jouw goede en veilige gevoel

Neem contact met ons op

Dit zeggen onze klanten

De logistiek is constant in beweging. Wij als logistiek dienstverlener zijn flexibel naar onze klanten toe en verwachten dit ook van onze partners. 2watch beveiliging is zo'n partner. Al jaren ontzorgen ze ons van alle beveiligings gerelateerde zaken. Of het nu gaat om een tijdelijke installatie vanwege een gehuurde locatie of om alarmopvolging. Voor alles hebben ze een passende oplossing. Het persoonlijk contact maakt de samenwerking compleet. Een veilig gevoel dus.

main_website_logo_1516970292

Trexico

nxt.svg
back.svg

Meer producten van 2Watch BV

whatsappbtn